COMUNICAT CENTRE D'ESTUDIS MUSICALS D'ONDA

Estimades famílies.

Primer que res, des de l'Equip Directiu, el personal d'administració i el Claustre de Professors, en particular, desitgem que us trobeu tots amb bona salut. Segons les recomanacions de les autoritats sanitàries, com ja coneixeu, quedar-nos a casa és la millor opció per a poder remetre amb aquesta situació d'excepció sense precedents, adaptant-nos tots, alumnes/as, famílies i docents, a una nova metodologia per a la continuació de les classes.

Per això, agrair-vos el suport i la comprensió mostrada durant aquests dies en el procés d'organització i realització de les classes online. Des del Centre d'Estudis, estem segurs que, malgrat la situació, eixirem reforçats en molts aspectes.

Estem en constant contacte amb la Conselleria d'Educació de la CV perquè qualsevol novetat rellevant us arribe com més prompte millor a través del correu electrònic i de la pàgina web de la Unió Musical Santa Cecilia.

De moment, es manté el calendari escolar establit per a aquest curs, excepte la suspensió de les audicions programades a l'auditori, es continuaran realitzant les classes de forma no presencial. Tan prompte sapiem com es reprendran les classes, us mantindrem informats sobre aquest tema.

Per a qualsevol gestió administrativa, l'atenció de Secretaria no presencial (en tele-treball) continua sent de 16 a 21h de dilluns a divendres, a través dels canals habituals: telèfon 964 033884 i correu electrònic conservatorionda@hotmail.com

 

 


Els nostres millors desitjos.

 

Centre d'Estudis Musicals D'Onda

Unión Musical Santa

Cecilia de Onda

  • Facebook Social Icon

Síguenos en nuestra página de Facebook

Horario local social

Lunes - Sábado: 9:30 - 23:00 h.

 

Horario conservatorio

Lunes - Viernes: 16:00 - 21:00 h.

DIRECCIÓN

Local Social

Calle Cervantes, 35-37

Onda (Castellón)

Tel.: 964 600 038

Email: info@unionmusicalonda.com

 

Conservatorio

Calle Ronda, 20

Onda (Castellón)

Tel.: 964 033 884

Email: conservatori.umsco@gmail.com

centroautorizadodanza_umsconda@hotmail.com

© 2017 Unión Musical Santa Cecilia de Onda

Última actualización: 26/04/2018